Bekerja tapi nak extra income?

Dah berbisnes tapi nak kembangkan lagi bisnes?

Yang nak cuba memulakan perniagaan?

Nak bina peluang bina bisnes dan bina kerjaya dari rumah?

Inilah dia peluang bisnes tanpa modal dengan pulangan keuntungan dari 3 angka sehingga mampu mencecah ke 5 angka dan ke atas setiap bulan.

Mamasab Millionaire Club

Alhamdullillah kami telah melahirkan 104 orang yang buat jualan minimum sejuta setahun dengan income 5 angka ke atas sebulan. Jutawan zero modal, tak perlu pegang stok, tiada minimum order, free coaching dan training. 100% pendaftaran adalah percuma!

Team Mamasab bersedia untuk membimbing anda!

Kami di Mamasab amat komited untuk membantu anda mencapai kejayaan. Yang pastinya, kami memang ada proven results; berjaya bantu ramai usahawan untuk jana income hanya dari rumah. Bukan setakat sembang.

Kenapa ramai memilih sistem ejen Mamasab?

Kami ada beberapa sebab utama yang buat ramai orang jatuh cinta dengan sistem kami. Sistem ejen kami amat popular sampai kami terpaksa hadkan pengambilan ejen-ejen baharu. Demi nak pastikan agar kualiti coaching dan latihan yang diberikan kepada ejen-ejen baru terjaga dan terjamin kualitinya.

“JOINT VENTURE” BERSAMA MAMASAB DAN JANA PENDAPATAN TANPA MODAL TANPA YURAN!

1

100% PERCUMA DAN TANPA MODAL, ANDA TAK AKAN RUGI SAMPAI BILA-BILA

Kami tak tipu. Memang sampai bila-bila, HQ Mamasab tak akan minta yuran keahlian, atau mewajibkan ejen-ejen mamasab membeli produk. 100% Percuma dan tanpa modal. Berbeza dengan jenama lain yang kebanyakan nya percuma hanya di level dropship sahaja.
Lagi satu, dah nama pun Mamasab ni tak perlu keluar modal sampai bila-bila. maka confirmlah anda tak akan rugi kan.
2

ANDA BOLEH JADI STOKIS, TANPA PERLU PEGANG STOK LANGSUNG

Dalam Mamasab tak wajib pegang stok tau! Dari level dropship, sehinggalah level Master stokis dengan jualan ratusan ribu ringgit sebulan pun tak perlu pegang stok dan keluarkan modal.
3

PRODUK MUDAH TERJUAL DAN REPEAT ORDER YANG TINGGI!

Produk utama Mamasab adalah makanan iaitu kek dan manisan. sangat senang nak di jual. Prospek customer Mamasab adalah semua orang yang ada mulut dan perlu makan. Pelanggan juga tak mudah bosan kerana Mamasab menyediakan lebih 50 jenis menu yang sedap-sedap belaka lagi premium.

Secara purata, pelanggan akan repeat membeli produk mamasab sebanyak 4-5x sebulan. Kalau tak laku keras, mustahil lah Mamasab berjaya mencatat jualan RM100 juta pada tahun 2020 dan RM180 juta pada tahun 2021.

4

TIADA KONTRAK, NAK BUAT PARTIME / FULLTIME PUN BOLEH

Ejen Mamasab tak terikat dengan sebarang kontrak. Tiada paksaan untuk buat menjadi ejen Mamasab secara sepenuh masa. Nak buat secara part time atau secara santai pun boleh. Anda yang tentukan mengikut kesesuaian jadual harian anda. Tak jadi masalah.

Bukan tu jeee!

ANDA JUGA AKAN DAPAT BUSINESS COACHING DIRECT DARI FOUNDER MAMASAB SENDIRI, BEST KAN?

Dalam Mamasab, semua orang akan mendapat coaching dan training untuk belajar berbisnes. Kami akan ajarkan anda ilmu sales, marketing, pencukaian, pembinaan bisnes, dan sebagainya. Best kan? Kat bawah ni adalah beberapa contoh kelas business coaching online dan offline yang anda akan dapat daripada founder dan leader-leader hebat dalam Mamasab. Semuanya diberi secara percuma tau!

Anda bukannya tak boleh berjaya dalam bisnes

Sebenarnya anda tak tahu cara yang betul untuk berjaya dalam bisnes. Biar kami pimpin tangan anda untuk tunjukkan jalan kejayaan.

SAYA NAK JADI EJEN MAMASAB

Betul ke boleh berjaya dalam bisnes Mamasab?

Kami tak nak cerita banyak. Biarlah gambar di bawah yang berbicara. Ramai ejen Mamasab yang dah berjaya membuat jualan lima, enam dan tujuh angka sebulan hasil bimbingan kami. Mereka tak keluar modal langsung tau. Semuanya bermula dengan menjadi ejen.

Mereka telah membuat keputusan untuk berjaya bersama Mamasab.
Kini tiba giliran anda!

JOM! SAYA DAH READY NAK BEKERJASAMA DAN MENJADI SEBAHAGIAN DARI MAMASAB WARRIOR!

Pendaftaran Percuma

Isi borang di bawah dan trainer kami akan menghubungi anda secepat mungkin.