Pendapatan terjejas?

Dibuang kerja?

Dipotong gaji?

Terkesan dengan total lockdown, PKP dan PKPD?

Nak cari pendapatan sampingan?

Cari peluang bina bisnes dari rumah?

Inilah dia peluang bisnes tanpa modal dengan pulangan keuntungan dari 3 angka sehingga mampu mencecah ke 5 angka dan ke atas setiap bulan.

Mamasab Millionaire Club 2020

Sewaktu PKP pada 2020, kami telah melahirkan 61 orang jutawan dengan income 5 angka ke atas. Jutawan zero modal, tak perlu pegang stok, tiada minimum order, free coaching dan training. 100% pendaftaran adalah percuma!

Adakah anda menghadapi masalah berikut?

HILANG MATA PENCARIAN KERANA PANDEMIK COVID-19

Anda diberhentikan pekerjaan kerana majikan tak mampu nak bayar gaji anda disebabkan syarikat tidak dapat beroperasi seperti biasa kerana PKP.

RAMAI KATA ANDA TAK ADA BAKAT UNTUK BERNIAGA

Nak berniaga tetapi takut tersalah langkah? Anda pernah berniaga tetapi tidak membuahkan sebarang hasil. Semangat nak berniaga ada tapi ilmu perniagaan tiada.

BISNES ANDA SEBELUM INI TAK BERJAYA DAN GULUNG TIKAR

Anda pernah berniaga, tapi rugi dan terpaksa gulung tikar. Modal hancur lebur, dan untung juga tidak seberapa. Tak ada mentor dalam perniagaan untuk minta tunjuk ajar dan nasihat.

Kekusutan anda bakal berakhir di sini

Team Mamasab bersedia untuk membimbing anda!

Kami di Mamasab amat komited untuk membantu anda mencapai kejayaan. Yang pastinya, kami memang ada proven results; berjaya bantu ramai usahawan untuk jana income hanya dari rumah. Bukan setakat sembang.

Kenapa ramai memilih sistem ejen Mamasab?

Kami ada beberapa sebab utama yang buat ramai orang jatuh cinta dengan sistem kami. Sistem ejen kami amat popular sampai kami terpaksa hadkan pengambilan ejen-ejen baharu. Demi nak pastikan agar kualiti coaching dan latihan yang diberikan kepada ejen-ejen baru terjaga dan terjamin kualitinya.

Keistimewaan Sistem Ejen Mamasab

1

100% percuma dan tanpa modal. Anda tak akan rugi sampai bila-bila.

Kami tak tipu. Memang sampai bila-bila, HQ Mamasab tak akan minta yuran keahlian, atau mewajibkan ejen-ejen mamasab membeli produk. 100% Percuma dan tanpa modal. Berbeza dengan jenama lain yang kebanyakan nya percuma hanya di level dropship sahaja.
2

Produk mudah terjual dan repeat order yang tinggi daripada pelanggan.

Produk utama Mamasab adalah makanan iaitu kek dan manisan. Sangat senang nak di jual. Prospek customer Mamasab adalah semua orang yang ada mulut dan perlu makan. Customers juga tak mudah bosan kerana Mamasab menyediakan lebih 50 pilihan menu makanan yang sedap-sedap belaka.
3

Anda boleh jadi stokis tanpa perlu simpan stok langsung.

Dalam Mamasab tak wajib pegang stok tau! Dari level dropship, sehinggalah level Master Stokis dengan jualan jutaan ringgit sebulan pun tak perlu pegang stok dan keluarkan modal. Menarik bukan?
4

Tiada kontrak, buat secara part time pun boleh.

Ejen Mamasab tak terikat dengan sebarang kontrak. Tiada paksaan untuk buat menjadi ejen Mamasab secara sepenuh masa. Nak buat secara part time atau secara santai pun boleh. Anda yang tentukan mengikut kesesuaian jadual harian anda.

Best ke best?

Sudah lama saya mencari peluang bisnes seperti ini.

SAYA NAK JADI EJEN MAMASAB

Anda akan mendapat ilmu bisnes direct daripada Founder dan Leader melalui sesi Business Coaching

Dalam Mamasab, semua orang akan mendapat coaching dan training untuk belajar berbisnes. Kami akan ajarkan anda ilmu sales, marketing, pencukaian, pembinaan bisnes, dan sebagainya. Best kan? Kat bawah ni adalah beberapa contoh kelas business coaching online dan offline yang anda akan dapat daripada founder dan leader-leader hebat dalam Mamasab. Semuanya diberi secara percuma tau!

Anda bukannya tak boleh berjaya dalam bisnes

Sebenarnya anda tak tahu cara yang betul untuk berjaya dalam bisnes. Biar kami pimpin tangan anda untuk tunjukkan jalan kejayaan.

SAYA NAK JADI EJEN MAMASAB

Betul ke boleh berjaya dalam bisnes Mamasab?

Kami tak nak cerita banyak. Biarlah gambar di bawah yang berbicara. Ramai ejen Mamasab yang dah berjaya membuat jualan lima, enam dan tujuh angka sebulan hasil bimbingan kami. Mereka tak keluar modal lansung tau. Semuanya bermula dengan menjadi ejen.

Mereka di atas semua ini hanyalah insan biasa yang mempunyai masalah yang sama seperti anda. Mereka telah membuat keputusan untuk berjaya bersama Mamasab. Kini tiba giliran anda!

Pendaftaran Percuma Ejen

Isi borang di bawah dan trainer kami akan menghubungi anda secepat mungkin.